Center jadralnih padalcev

Smo prvi specializiran center jadralnih padalcev v dolini Soče in prav gotovo med prvimi take vrste v Evropi! Začetki segajo v leto 1987, ko smo podprli prve jadralne padalce v Drežnici in Kobaridu. Danes pilot pri nas lahko dobi vse kar potrebuje na enem mestu: nastanitev, informacije o vremenu, testni center opreme, transport na vzletna mesta in na željo tudi vodenje z učiteljem letenja.
Soška dolina je svetovno znana po idealnih letalnih pogojih za začetnike kot tudi izkušene pilote.
V naše dolgoletne izkušnje zaupa preko 20 padalskih šol, društev in agencij iz vsega sveta, ki se k nam vedno znova vračajo.​

Za pilote

Storitve prevoza oseb na vzletna mesta nudimo za goste, ki so nastanjeni pri nas kot tudi ostale pilote. Za prevoz na vzletišče je zaradi lažje organizacije potrebna predhodna rezervacija.
Ponujamo tudi prevoze iz in na letališča.
Naš »green tip« oziroma eko nasvet je hike & fly (hodi & leti)! V kolikor vas hike & fly zanima, vam na vašo željo nudimo vse potrebne informacije, za posameznike ali manjše skupine pa tudi spremstvo izkušenih lokalnih pilotov.

Več kot 25 let tradicije in izkušenj!

Vzletno pristajalne točke

Za uporabo vzletno pristajalnih točk potrebujete veljavno dovolilnico (članstvo ZPLS). Društva, ki skrbijo za vzletno pristajalne točke lahko dobite na spodnjih povezavah.
Društvo Adrenalin
DPL Posočje
Polet Nova Gorica
JPD Kanin

Koristne povezave
Skytech | Spletne kamere| Meteo.si | sffa.org | xcglobe.com